неделя, 8 септември 2024 г.

Забавно междучасие. Висящият ресторант "Dinner In The Sky",

 Restaurant in the sky - изживейте цялата гама от екстремни усещания. 

   Висящият ресторант, наречен "Dinner In The Sky", който предоставя на своите посетители възможността да вечерят между небето и земята, е изобретен в Белгия, откъдето започва своето триумфално шествие из Европа. Конструкцията може да бъде транспортирана до всяко място - вече е окачена в Брюксел, Париж, Будапеща и други градове.

  Конструкцията на екстравагантния ресторант е издигната на 50 метра височина с помощта на специален кран. Гостите, носещи четири предпазни колана, са настанени в столове, които са оформени и удобни, наподобяват седалки в спортни автомобили. На окачената маса могат да се хранят едновременно 22 души, обслужвани от 6 души персонал. По желание, освен вкусен обяд и силни усещания, можете да послушате и музика на живо. За целта група музиканти се издигат на същата височина с помощта на втори кран.

   Цялото оборудване се проверява щателно преди всеки „полет“. Дължината на масата за хранене е 9 метра, ширината - 5. Тежи 7 тона - като добре охранен слон. В средата на масата има платформа, където обслужващият персонал приготвя храната и напитките.

 









www.kudatatam. com,  гугъл